Neem geen genoegen met de huidige beperkingen maar wees bereid om een verandering van jezelf te bewerkstelligen!

 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Coaching: Wat kan een coachingstraject jou opleveren?

 

Je kunt in je werk of in je privéleven tegen een probleem aanlopen op het persoonlijke vlak. Stel: je hebt een leidinggevende waarmee de samenwerking zeer stroef loopt. Of nog erger: die vervelende collega die jou nu al jaren dwars zit. Het kan knap lastig zijn om in je eentje die vicieuze cirkel te doorbreken. Maar soms is er niet eens zo veel voor nodig om toch weer met plezier naar je werk te kunnen gaan, of de persoonlijke relatie met iemand te verbeteren. 

 

Een aantal coachingsgesprekken kan jou helpen om uit te vinden wat jouw rol is in de interactie met anderen, zodat je samen weer verder kunt. In de coachingsgesprekken krijg je soms oefeningen te doen en krijg je af een toe een spiegel voorgehouden.

 

Onderwerpen die tijdens de coaching aan de orde kunnen komen: Wat wil je bereiken? Wat wil je niet meer en hoe ga je dat bereiken? Kom je er zelf niet uit, dan helpt een sparringpartner op het gebied van loopbaan, werk, of (werk)relaties. Zo kom je geleidelijk weer een stap verder. Kijk of het glazen plafond doorbroken kan worden. Neem geen genoegen met de huidige beperkingen maar wees bereid om een verandering van jezelf te bewerkstelligen. 

 

Waar bestaat een coachtraject uit? 
In het (gratis) kennismakingsgesprek van ongeveer een uur zullen we naast een wederzijdse kennismaking, onderzoeken wat voor jou de belangrijkste punten zijn waarop jij gecoacht wilt worden. In de vervolggesprekken van ongeveer anderhalf uur zullen we de onderwerpen uitdiepen door bepaalde oefeningen te doen. Deze oefeningen zorgen voor meer zelfinzicht. Deze ervaring zorgt er weer voor dat je in staat bent problemen in de toekomst te tackelen.

Soms is een coachingsvraag in het begin nog niet helemaal helder, maar ligt er wel een concreet probleem. Tijdens de gesprekken wordt het vanzelf duidelijk waar het nu eigenlijk om draait. Elk coachingstraject is weer anders, net zoals de behoefte van elk mens anders is. Stierhout Coaching kan jou net dat zetje geven dat je nodig hebt. We zullen van te voren met elkaar bespreken wat we van elkaar kunnen verwachten.

 

Indien gewenst kunnen een aantal tests/assessments afgenomen worden op het gebied van talenten, drijfveren, ontwikkelmogelijkheden en leerstijlen als onderdeel van van het coachtraject. Voor meer hierover, zie de pagina over de TMA Methode.

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02