Hoe kun je jouw passie in jouw werk weer terug krijgen?  
  Je doet al jaren hetzelfde werk en bent er een beetje op uit gekeken. Hoe kun je jouw passie weer terug krijgen?

 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

"Er zijn van die momenten dat je je realiseert dat jouw huidige baan niet je-van-het is." 

 

Loopbaancoaching: wat is het?

 

Je doet al jaren hetzelfde werk en bent er inmiddels wel een beetje op uit gekeken of je bent onvrijwillig werkeloos geworden. Aan de andere kant ben je hoogstwaarschijnlijk zeer ervaren geworden in wat je doet. Iets anders gaan doen vergt nogal wat moed en de gedachte daaraan kan jou onzeker maken. Wat wil ik nu eigenlijk en waar ben ik nu goed in? Als je dan uiteindelijk weet wat je zou willen en wat je kunt: hoe pak je dat aan, ander werk? Waar moet je beginnen? En hoe los je praktische zaken op zoals jezelf weer actief op de arbeidsmarkt begeven, solliciteren of ervaring opdoen in een nieuwe sector? in een loopbaancoachtraject krijg je antwoorden op al dat soort vragen.

 

Stierhout Coaching is gericht op het begeleiden van mensen bij het maken van loopbaankeuzes. Zowel voor mensen die al een stevige carrière hebben opgebouwd, als voor jonge mensen die net aan het begin van hun loopbaan staan. De praktijk leert dat coaching veel breder strekt dan alleen de loopbaan zelf. Loopbaancoaching is in eerste instantie werk-georiënteerd, maar er is een grote verwevenheid met hoe je als persoon in het leven staat. 

 

Waar bestaat een loopbaancoach traject uit?

Waar ben je goed in? Welke werkzaamheden geven je veel plezier? Wat kan je en waar ben je goed in? In een aantal sessies ga je deze zaken met mij uitzoeken. Door middel van gerichte oefeningen en gesprekken kom je geleidelijk in een dynamische flow. Zodat je weer de baas wordt over je eigen carrière en levensloop en met een gedegen actieplan voor de toekomst aan de slag kunt.

 

Hoe gaat dat in de praktijk, zo een loopbaancoaching traject?
Een gemiddeld loopbaantraject bestaat uit een (gratis) kennismakingsgesprek van maximaal één uur en vervolgens ongeveer zes gesprekken van anderhalf uur. Ter voorbereiding op de gesprekken wordt er van je verwacht dat je een aantal opdrachten thuis uitvoert. In de gesprekken onderzoeken we wat je talenten, kwaliteiten en passies zijn. Na afloop van het traject heb je meer inzicht in waar je als persoon voor staat, wat belangrijk voor je is in werk, wat je wilt, en hoe je dat kunt bereiken.

 

Indien gewenst kunnen een aantal tests/assesments afgenomen worden op het gebied van talenten, drijfveren, ontwikkelmogelijkheden en leerstijlen als onderdelen van het loopbaancoachtraject. Voor meer details zie de pagina over de TMA Methode.

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02