Twijfel je of coaching iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder!

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marcel Stierhout is TMA gecertificeerd professional

 

Marcel Stierhout, jouw loopbaancoach en sparringpartner

Na een gedegen opleiding tot Master Coach ben ik mij verder gaan specialiseren als loopbaanprofessional en ben sindsdien werkzaam als zelfstandig loopbaancoach, regulier coach, trainer en stress en burn-out begeleider. 

Als (loopbaan)coach ben ik succesvol in het begeleiden bij de ontwikkeling van mensen. Ik heb meestal snel door waar de schoen wringt, en ben daardoor efficiënt in mijn coaching. Mijn drive en passie ligt in het brengen van mensen naar een hoger effectiviteitniveau en zo te helpen om de eigen kracht en talenten te exploreren. 

Ik ben betrokken, mensgericht en empatisch. Een flinke dosis resultaatgerichtheid en analytisch vermogen zorgen ervoor dat ik goede resultaten bereik bij mijn cliënten. Men omschrijft mij als weloverwogen, betrouwbaar en oprecht. Ik vind het belangrijk om verbinding te maken, altijd vanuit een respectvolle basis. 

Na mijn studie informatica heb ik jarenlang in de automatisering gewerkt als softwareontwikkelaar, projectmanager en consultant. Door mijn achtergrond in het bedrijfsleven ben ik in staat om processen en bedrijfsculturen te begrijpen, maar vooral de specifieke issues die op de werkvloer kunnen spelen.

Ik ben Noloc Gecertificeerd Register Loopbaan Professional en lid van de Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Als (loopbaan)coach ben ik gecertificeerd TMA professional.

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02