Neem geen genoegen met de huidige beperkingen van een medewerker. Zorg voor coaching en begeleiding voor beter presterende werknemers.

 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

Ik ben Marcel Stierhout, ik bied oplossingen in coaching en begeleiding voor medewerkers


Investeren in medewerkers die niet helemaal goed functioneren levert vaak meer op en is goedkoper dan extern naar een vervangende medewerker te zoeken. Als coach en loopbaancoach lever ik maattrajecten aan voor het coachen en begeleiden van medewerkers, zodat ze beter gaan functioneren, communiceren en daardoor beter presteren. Plezier in het werk levert ook betere prestaties op voor het bedrijf.

Stierhout Coaching kan coaching of begeleiding aan medewerkers bieden!

 

Als onderdeel van het coachtraject kan gebruik gemaakt worden van een TMA assessment. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst worden drijfveren en talenten in kaart gebracht, waarmee een duidelijk persoonlijkheidsprofiel geschetst wordt. 
TMA is bij uitstek een methode die een bedrijf kan helpen bij beoordeling, ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers. Voor meer informatie hierover, zie de pagina over de TMA methode voor bedrijven.

Neem contact op met Stierhout Coaching, zodat we kunnen bekijken wat ik voor het bedrijf kan betekenen.

 

 

Privacy verklaring       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Telefoon 06 - 1474 80 02